## **EMC Meeting at GSI**

## **Report of Contributions**

Overview

Contribution ID: 0 Type: not specified

#### **Overview**

Monday, 22 February 2010 13:00 (20 minutes)

**Presenter:** R. NOVOTNY

General remarks

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### **General remarks**

Monday, 22 February 2010 13:20 (20 minutes)

**Presenter:** R. NOVOTNY

Contribution ID: 3 Type: not specified

# PROTO192 Prototype for the forward endcap electromagnetic calorimeter

Monday, 22 February 2010 13:40 (20 minutes)

**Presenter:** F.-H. HEINSIUS

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

## **Presentation Talk**

Monday, 22 February 2010 14:00 (20 minutes)

**Presenter:** J. ALBERT

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## The accelerator ELSA (Bonn) as test facility for the PANDA-EMC

Monday, 22 February 2010 14:35 (20 minutes)

**Presenter:** U. THOMA

Contribution ID: 6 Type: **not specified** 

#### **PROTO60 - First Simulation results**

Monday, 22 February 2010 14:55 (20 minutes)

**Presenter:** D. BREMER

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

### **Proto60 Simulation and Analysis**

Monday, 22 February 2010 15:15 (20 minutes)

**Presenter:** C. HAMMANN

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### **ASIC Board**

Tuesday, 23 February 2010 12:40 (20 minutes)

**Presenter:** M. KAVATSYSUK

Contribution ID: 9 Type: **not specified** 

### Damage radiation and recovery

Tuesday, 23 February 2010 13:00 (20 minutes)

**Presenter:** R. NOVOTNY

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### FEE for EMC 0210

Tuesday, 23 February 2010 13:20 (20 minutes)

**Presenter:** I. KONOROV

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### The next APFEL ASIC Version

Tuesday, 23 February 2010 13:40 (20 minutes)

**Presenter:** P. WIECZOREK

Contribution ID: 12 Type: not specified

### **APFEL Development - Status and Time Schedule**

Tuesday, 23 February 2010 14:00 (20 minutes)

**Presenter:** H. FLEMMING

Contribution ID: 13 Type: not specified

## The Hit Detection ASIC - A Customised IC for PANDA Readout

Tuesday, 23 February 2010 14:20 (20 minutes)

**Presenter:** H. FLEMMING

Contribution ID: 14 Type: **not specified** 

### **FEE Development Lines at KVI**

Tuesday, 23 February 2010 14:40 (20 minutes)

**Presenter:** M. KAVATSYSUK

Contribution ID: 15 Type: not specified

## Work packages

Tuesday, 23 February 2010 15:00 (20 minutes)

**Presenter:** I. KONOROV

Contribution ID: 16 Type: not specified

### **Forward Endcap Electronics Issues**

Tuesday, 23 February 2010 16:05 (20 minutes)

**Presenter:** T. HELD

Contribution ID: 17 Type: not specified

# Impact of 50MHz annihilation rate on EMC performance

Tuesday, 23 February 2010 16:25 (20 minutes)

**Presenter:** I. KONOROV