EMC Session at CM XXX.

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

News on PWO

Wednesday, 9 September 2009 14:00 (15 minutes)

Presenter: Dr NOVOTNY, Rainer (2nd Physics Institute, University Giessen)

Session Classification: Plenary EMC 1

Contribution ID: 1 Type: not specified

Radiation damage recovery of PWO-II crystals under light illumination

Wednesday, 9 September 2009 14:15 (20 minutes)

Presenter: V. DORMENEV

Session Classification: Plenary EMC 1

Contribution ID: 2 Type: not specified

Basic principles of stimulated recovery

Wednesday, 9 September 2009 14:35 (20 minutes)

Presenter: M. KORZHIK

Session Classification: Plenary EMC 1

Contribution ID: 3 Type: not specified

Quality Status

Wednesday, 9 September 2009 14:55 (15 minutes)

Presenter: T. EIßNER

Session Classification: Plenary EMC 1

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

EMC PROTO192 simulation and reconstruction

Wednesday, 9 September 2009 15:10 (15 minutes)

Presenter: T. SCHRODER

Session Classification: Plenary EMC 1

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Light pulser studies

Wednesday, 9 September 2009 15:25 (15 minutes)

Presenter: C. MOTZKO

Session Classification: Plenary EMC 1

Contribution ID: 6 Type: not specified

Performance of VPTs in magnetic field

Wednesday, 9 September 2009 15:40 (15 minutes)

Presenter: M. LEYHE

Session Classification: Plenary EMC 1

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Concept of a thin temperature sensor

Wednesday, 9 September 2009 15:55 (10 minutes)

Presenter: B. ZWIEGLINSKI

Session Classification: Plenary EMC 1

Contribution ID: 8 Type: not specified

Performance of PROTO60

Wednesday, 9 September 2009 16:30 (20 minutes)

Presenter: D. BREMER

Session Classification: Plenary EMC 2

Contribution ID: 9 Type: not specified

Status of ASIC board development for Barrel EMC

Wednesday, 9 September 2009 16:50 (30 minutes)

Presenter: M. KAVATSYSUK

Session Classification: Plenary EMC 2

Contribution ID: 10 Type: not specified

Signal analysis for PWO readout with 2 LAAPDs on one side

Wednesday, 9 September 2009 17:20 (20 minutes)

Presenter: E. GULIYEV

Session Classification: Plenary EMC 2

Contribution ID: 11 Type: not specified

Event-by-event pulse pileup recovery for PWO readout with LAAPD

Wednesday, 9 September 2009 17:40 (20 minutes)

Presenter: G. TAMBAVE

Session Classification: Plenary EMC 2

Contribution ID: 12 Type: not specified

FW Endcap EMC insertion and cooling

Wednesday, 9 September 2009 18:00 (20 minutes)

Presenter: H. LÖHNER

Session Classification: Plenary EMC 2

Contribution ID: 13 Type: not specified

Response to low energy photon and light collection

Wednesday, 9 September 2009 18:20 (10 minutes)

Presenter: P.-E. TEGNÉR

Session Classification: Plenary EMC 2