## **CBM-India** Meeting

# **Report of Contributions**

Introductory Remarks

Contribution ID: 0

Type: not specified

## **Introductory Remarks**

Thursday, 15 February 2018 09:30 (10 minutes)

Presenter: RAHA, Sibaji (Bose Institute, Kolkata)

Introductory Remarks

Contribution ID: 1

Type: not specified

## **Introductory Remarks**

Thursday, 15 February 2018 09:40 (10 minutes)

Presenter: ROY, Amitava (VECC, Kolkata)

FAIR status update

Contribution ID: 2

Type: not specified

## FAIR status update

Thursday, 15 February 2018 09:50 (30 minutes)

Presenter: SENGER, Peter (GSI, Darmstadt)

CBM computing

Contribution ID: 3

Type: not specified

## **CBM** computing

Thursday, 15 February 2018 10:20 (30 minutes)

Presenter: FRIESE, Volker (GSI, Darmstadt)

**CBM Electronics** 

Contribution ID: 4

Type: not specified

## **CBM Electronics**

Thursday, 15 February 2018 11:00 (30 minutes)

Presenter: SCHMIDT, Christian Joachim (GSI, Darmstadt)

CBM reconstruction

Contribution ID: 5

Type: not specified

## **CBM reconstruction**

Thursday, 15 February 2018 11:30 (30 minutes)

**Presenter:** KISEL, Ivan (Frankfurt Institute for Advanced Studies(FIAS))

CBM radiation dose calculations

Contribution ID: 6

Type: not specified

#### **CBM** radiation dose calculations

Thursday, 15 February 2018 12:00 (30 minutes)

Presenter: SENGER, Anna (GSI, Darmstadt)

Correcttion and fluctuations at CB...

Contribution ID: 7

Type: not specified

## Correctiion and fluctuations at CBM@FAIR

*Thursday, 15 February 2018 12:30 (30 minutes)* 

**Presenter:** BHATTACHARYYA, Abhijit (University of Calcutta(CalUniv))

Equilibrium thermodynamics in h...

Contribution ID: 8

Type: not specified

## Equilibrium thermodynamics in heavy ion collision experiment

Thursday, 15 February 2018 14:00 (20 minutes)

Presenter: BISWAS, Deeptak (Bose Institute)

A phenomenological bound on she ...

Contribution ID: 9

Type: not specified

#### A phenomenological bound on shear viscosity for Hadron Resonance Gas

*Thursday, 15 February 2018 14:20 (20 minutes)* 

Presenter: BHATTACHARYYA, Sumana (Bose Institute)

Transport Coefficients Of Strongly ...

Contribution ID: 10

Type: not specified

#### **Transport Coefficients Of Strongly Interacting Medium**

*Thursday, 15 February 2018 14:40 (20 minutes)* 

Presenter: SINGHA, Pracheta (Bose Institute)

Collective flow at CBM

Contribution ID: 11

Type: not specified

## **Collective flow at CBM**

Thursday, 15 February 2018 15:00 (20 minutes)

**Presenter:** SOMYA SARKAR, Somya Sarkar (North Bengal University)

MUCH simulation overview

Contribution ID: 12

Type: not specified

### **MUCH simulation overview**

Thursday, 15 February 2018 15:40 (30 minutes)

Presenter: Dr BHADURI, Partha Pratim (GSI, Darmstadt)

Realistic MUCH geometry

Contribution ID: 13

Type: not specified

## **Realistic MUCH geometry**

Thursday, 15 February 2018 16:10 (30 minutes)

Presenter: NANDY, Ekata (Variable Energy Cyclotron Center (VECC)(VECC))

mini-MUCH simulation

Contribution ID: 14

Type: not specified

## mini-MUCH simulation

Thursday, 15 February 2018 16:40 (20 minutes)

**Presenter:** SINGH, Omveer (Aligarh Muslim University(AMU))

FLUKA simulation for MUCH

Contribution ID: 15

Type: not specified

## **FLUKA simulation for MUCH**

Thursday, 15 February 2018 17:00 (20 minutes)

Presenter: MANDAL, Bidhan (VECC)

Time Based and QA for MUCH

Contribution ID: 16

Type: not specified

#### Time Based and QA for MUCH

Thursday, 15 February 2018 17:20 (20 minutes)

Presenter: SINGHAL, Vikas (Variable Energy Cyclotron Center (VECC)(VECC))

CBM status

Contribution ID: 17

Type: not specified

#### **CBM** status

Friday, 16 February 2018 09:30 (30 minutes)

**Presenter:** Prof. HERRMANN, Norbert (Universität Heidelberg(U\_HD\_PHYS))

CBM Project and Electronics

Contribution ID: 18

Type: not specified

## **CBM** Project and Electronics

Friday, 16 February 2018 10:00 (30 minutes)

Presenter: MÜLLER, Walter F.J. (FAIR, Darmstadt)

Mini-CBM

Contribution ID: 19

Type: not specified

## Mini-CBM

Friday, 16 February 2018 10:30 (30 minutes)

Presenter: UHLIG, Florian (GSI, Darmstadt)

GEM chamber update

Contribution ID: 20

Type: not specified

## **GEM chamber update**

Friday, 16 February 2018 11:30 (30 minutes)

Presenter: DUBEY, Anand Kumar (Variable Energy Cyclotron Center (VECC)(VECC))

GEM: SPS test beam analysis & CO ...

Contribution ID: 21

Type: not specified

#### GEM: SPS test beam analysis & COSY test beam

*Friday, 16 February 2018 12:00 (30 minutes)* 

Presenter: Mr KUMAR, Ajit (Variable Energy Cyclotron Center (VECC)(VECC))

Update on MUCH readout Electro...

Contribution ID: 22

Type: not specified

## **Update on MUCH readout Electronics**

*Friday, 16 February 2018 12:30 (30 minutes)* 

Presenter: SAINI, Jogender (Variable Energy Cyclotron Center (VECC)(VECC))

Update on MUCH Low voltage dis...

Contribution ID: 23

Type: not specified

## Update on MUCH Low voltage distribution system and control

Friday, 16 February 2018 14:00 (45 minutes)

Presenter: NEGI, Vinod Singh (Variable Energy Cyclotron Center (VECC)(VECC))

Update on MUCH HV control

Contribution ID: 24

Type: not specified

## Update on MUCH HV control

Friday, 16 February 2018 14:45 (30 minutes)

Presenter: Mr SAHU, SANJIB KUMAR (INSTITUTE OF PHYSICS)

Mini-CBM preparation for GEM

Contribution ID: 25

Type: not specified

## **Mini-CBM preparation for GEM**

Friday, 16 February 2018 15:15 (20 minutes)

Presenter: DUBEY, Anand Kumar (Variable Energy Cyclotron Center (VECC)(VECC))

MUCH cooling

Contribution ID: 26

Type: not specified

## **MUCH cooling**

Friday, 16 February 2018 15:35 (25 minutes)

**Presenter:** PRASAD, Sidharth Kumar (Bose Institute(BoseInst))

Cooling R&D

Contribution ID: 27

Type: not specified

## Cooling R&D

Friday, 16 February 2018 16:20 (20 minutes)

Presenter: Mr GHOSH, CHANDRASEKHAR (VARIABLE ENERGY CYCLOTRON CENTRE)

GEM production plan and status at BI

Contribution ID: 28

Type: not specified

#### **GEM** production plan and status at BI

*Friday, 16 February 2018 16:40 (20 minutes)* 

Presenter: Dr BISWAS, Saikat (Bose Institute(BoseInst))

GEM production plan and status at ...

Contribution ID: 29

Type: not specified

#### **GEM** production plan and status at **VECC**

*Friday, 16 February 2018 17:00 (20 minutes)* 

Presenter: DUBEY, Anand Kumar (Variable Energy Cyclotron Center (VECC)(VECC))

Discussions

Contribution ID: 30

Type: not specified

### Discussions

Friday, 16 February 2018 17:20 (40 minutes)

Opening remarks

Contribution ID: 31

Type: not specified

## **Opening remarks**

Saturday, 17 February 2018 09:30 (15 minutes)

Presenter: MÜLLER, Walter F.J. (FAIR, Darmstadt)

Status report on 3rd and 4th statio ...

Contribution ID: 32

Type: not specified

#### Status report on 3rd and 4th station technology

Saturday, 17 February 2018 09:45 (15 minutes)

Presenter: CHATTOPADHYAY, Subhasis (Variable Energy Cyclotron Center (VECC)(VECC))

MUCH simulation using RPC

Contribution ID: 33

Type: not specified

## **MUCH simulation using RPC**

Saturday, 17 February 2018 10:00 (20 minutes)

Presenter: SENGER, Anna (GSI, Darmstadt)

RPC R&D at VECC

Contribution ID: 34

Type: not specified

#### **RPC R&D at VECC**

Saturday, 17 February 2018 10:20 (20 minutes)

**Presenter:** AHAMMED, Zubayer (Variable Energy Cyclotron Center (VECC)(VECC))

RPC for CBM

Contribution ID: 35

Type: not specified

#### **RPC for CBM**

Saturday, 17 February 2018 10:40 (20 minutes)

Presenter: Ms MANDAL, Mitali (Variable Energy Cyclotron Center (VECC)(VECC))

Straw tube R&D at BI

Contribution ID: 36

Type: not specified

#### Straw tube R&D at BI

Saturday, 17 February 2018 11:15 (15 minutes)

Presenter: ROY, Shreya (Bose Institute)

**RPC** electronics

Contribution ID: 37

Type: not specified

## **RPC electronics**

Saturday, 17 February 2018 11:30 (30 minutes)

Presenter: SAINI, Jogender (Variable Energy Cyclotron Center (VECC)(VECC))

Discussions

Contribution ID: 38

Type: not specified

## Discussions

Saturday, 17 February 2018 12:00 (30 minutes)

Concluding remarks

Contribution ID: 39

Type: not specified

## **Concluding remarks**

Saturday, 17 February 2018 12:30 (30 minutes)

Presenter: CHATTOPADHYAY, Subhasis (Variable Energy Cyclotron Center (VECC)(VECC))

Review of 3rd / 4th station

Contribution ID: 40

Type: not specified

## **Review of 3rd / 4th station**

Saturday, 17 February 2018 09:20 (10 minutes)