CBM-STAR joint Workshop

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome and introductory words

Saturday, 18 March 2017 09:25 (5 minutes)

Presenters: GALATYUK, Tetyana (TU Darmstadt / GSI); XU, Zhangbu (BNL)

Session Classification: Session 1

CBM timeline

Contribution ID: 1 Type: not specified

CBM timeline

Saturday, 18 March 2017 09:30 (15 minutes)

Presenter: MÜLLER, Walter F.J. (FAIR, Darmstadt)

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 2 Type: not specified

eTOF status and plan

Saturday, 18 March 2017 09:45 (25 minutes)

Presenter: DEPPNER, Ingo (Universität Heidelberg)

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 3 Type: not specified

Forward upgrade and possible use for FXT

Saturday, 18 March 2017 10:10 (25 minutes)

Presenter: YE, Zhenyu (University of Illinois)

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Online HLT tracking for BES-II

Saturday, 18 March 2017 10:35 (25 minutes)

Presenter: KE, Hongwei (Brookhaven National Laboratory)

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Physics at high baryon density

Saturday, 18 March 2017 11:30 (25 minutes)

Presenter: BZDAK, Adam (AGH UST)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Modeling chiral criticality and its consequences for heavy-ion collisions

Saturday, 18 March 2017 11:55 (25 minutes)

Presenter: ALMASI, Gabor (Technische Universität Darmstadt)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Fluctuation measurements: issues, improvements and readiness

Saturday, 18 March 2017 12:20 (25 minutes)

Presenter: XU, Nu (LBNL/CCNU)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 8 Type: not specified

Efficiency corrections and impact on high-moments

Saturday, 18 March 2017 12:45 (25 minutes)

Presenter: HOLZMANN, Romain (GSI, Darmstadt)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 9 Type: not specified

Short-range correlations and density fluctuations in nuclei

Saturday, 18 March 2017 14:30 (25 minutes)

Presenter: HEN, Or (MIT)

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 10 Type: not specified

An EoS-meter of QCD transitions from deep learning

Saturday, 18 March 2017 14:55 (25 minutes)

Presenter: ZHOU, Kai (FIAS)

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 11 Type: not specified

Dileptons from BES-II: plan and readiness

Saturday, 18 March 2017 15:20 (25 minutes)

Presenter: BRANDENBURG, Daniel (Rice University)

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 12 Type: not specified

Coarse-grained approach for dilepton production

Saturday, 18 March 2017 15:45 (25 minutes)

Presenter: SECK, Florian (TU Darmstadt)

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 13 Type: not specified

BES-II and FXT: status and plans

Saturday, 18 March 2017 16:40 (25 minutes)

Presenter: CEBRA, Daniel (University of California, Davis)

Session Classification: Session 4

Contribution ID: 14 Type: not specified

Bulk spectra, day-one physics and plans (issues and improvements)

Saturday, 18 March 2017 17:05 (25 minutes)

Presenter: GEURTS, Frank (Rice University)

Session Classification: Session 4

Contribution ID: 15 Type: not specified

Strangeness production at low energy

Saturday, 18 March 2017 17:30 (25 minutes)

Presenter: SCHULDES, Heidi (IKF, Goethe-Universität)

Session Classification: Session 4

Contribution ID: 16 Type: not specified

Global hyperon polarization

Saturday, 18 March 2017 17:55 (25 minutes)

Presenter: UPSAL, Isaac (Ohio State University)

Session Classification: Session 4

Contribution ID: 17 Type: not specified

eTOF MRPC production in China

Sunday, 19 March 2017 09:00 (30 minutes)

Session Classification: Discussion session

Contribution ID: 18 Type: not specified

HLT tracking plans

Sunday, 19 March 2017 09:30 (30 minutes)

Session Classification: Discussion session

Contribution ID: 19 Type: not specified

CBM silicon planes for forward tracking

Sunday, 19 March 2017 10:00 (30 minutes)

Session Classification: Discussion session

Contribution ID: 20 Type: not specified

September CBM collaboration meeting in Wuhan

Sunday, 19 March 2017 10:30 (30 minutes)

Session Classification: Discussion session

Contribution ID: 21 Type: not specified

CBM/STAR joint collaboration

Sunday, 19 March 2017 11:00 (30 minutes)

Session Classification: Discussion session