Tracking Session CM XXVIII

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

ST activity at Julich

Tuesday, 3 March 2009 11:30 (15 minutes)

Presenter: V. SERDIUK

Contribution ID: 1 Type: **not specified**

New results from simulations

Tuesday, 3 March 2009 11:45 (30 minutes)

Presenter: S. COSTANZA

Contribution ID: 2 Type: not specified

ST activity at LNF

Tuesday, 3 March 2009 12:15 (15 minutes)

Presenter: P. GIANOTTI

Contribution ID: 3 Type: not specified

Status of preparation of the TDR for the forward tracking

Tuesday, 3 March 2009 12:30 (15 minutes)

Presenter: J.SMYRSKI

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Status of STT TDR

Tuesday, 3 March 2009 12:45 (15 minutes)

Presenter: P. GIANOTTI

Communications

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Communications

Tuesday, 3 March 2009 09:00 (15 minutes)

Presenter: B. KETZER

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Status of TPC readout

Tuesday, 3 March 2009 09:15 (20 minutes)

Presenter: KONOROV, I.

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Status of TPC prototype

Tuesday, 3 March 2009 09:35 (30 minutes)

Presenter: B. VOSS

Contribution ID: 8 Type: not specified

Prototype pad plane

Tuesday, 3 March 2009 10:05 (20 minutes)

Presenter: M. BERGER

Contribution ID: 9 Type: not specified

Calibration concepts for TPCs

Tuesday, 3 March 2009 10:25 (20 minutes)

Presenter: WINNEBECK, A.