Tracking Pattern Recognition Session at CM LII.

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Progress on the pattern recognition for secondary particles

Monday, 16 March 2015 10:00 (30 minutes)

Presenter: Dr LAVEZZI, Lia (University of Torino- INFN)

Type: not specified

Contribution ID: 1

Summary of conclusions on the tests recently made by the Uppsala group and motivations of the project for the implementation of the Skew Straw information

Monday, 16 March 2015 10:30 (30 minutes)

Presenter: Dr IKEGAMI ANDERSSON, Walter (Uppsala University)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Status of the Cleanup code for the Road Method pattern recognition

Monday, 16 March 2015 11:30 (10 minutes)

Presenter: Dr BOCA, Gianluigi (University of Pavia and INFN)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Circle Hough algorithm pattern recognition

Monday, 16 March 2015 11:40 (30 minutes)

Presenter: Dr STOCKMANNS, Tobias (Juelich Forschungszentrum)

Contribution ID: 6

Type: not specified

General discussion on the status of the Secondary Particle Pattern recognition (organization, possible synergies etc.)

Monday, 16 March 2015 12:30 (20 minutes)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Quality Assurance task

Monday, 16 March 2015 14:00 (30 minutes)

Presenter: Dr LAVEZZI, Lia (University of Torino and INFN)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Quality Assurance task

Monday, 16 March 2015 14:30 (30 minutes)

Presenter: Dr STOCKMANNS, Tobias (Juelich Forschungszentrum)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Updates on Online Tracking algorithms with GPUs

Monday, 16 March 2015 12:10 (20 minutes)

Presenter: Dr BIANCHI, Ludovico (Juelich Forschungszentrum)

Contribution ID: 10 Type: not specified

General discussion aiming at deciding an agreed upon Quality Assurance procedure for the Pattern Recognition algorithms

Monday, 16 March 2015 15:00 (30 minutes)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Present status of the Forward Straw Tracker Pattern Recognition development

Monday, 16 March 2015 15:30 (30 minutes)

Presenter: Dr POZNANSKI, Piotr (CUT)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Plans for the T0 determination

Monday, 16 March 2015 16:30 (20 minutes)

Presenter: Dr PAPENBROCK, Michael (Uppsala University)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Study of T0 extraction in the Online tracking algorithm

Monday, 16 March 2015 16:50 (20 minutes)

Presenter: Dr LIANG, Yutie (Giessen University)

Contribution ID: 14 Type: **not specified**

General discussion on the T0 task

Monday, 16 March 2015 17:10 (10 minutes)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Status of Genfit2, the Kalman tracking tool

Monday, 16 March 2015 17:20 (15 minutes)

Presenter: Dr PRENCIPE, Elisabetta (Juelich Forschungszentrum)

Contribution ID: 16 Type: not specified

General discussion of the common tracking tools

Monday, 16 March 2015 17:35 (20 minutes)