Planning Review Instrumentation Technologies

Report of Contributions

Planning Review ... / Report of Contributions

Arrival at GSI

Contribution ID: 0

Type: not specified

Arrival at GSI

Tuesday, 27 January 2015 09:30 (15 minutes)

Technical Discussion D6 (LLRF)

Contribution ID: 1

Type: not specified

Technical Discussion D6 (LLRF)

Tuesday, 27 January 2015 09:45 (30 minutes)

Welcome, Clarification of discussi ...

Contribution ID: 2

Type: not specified

Welcome, Clarification of discussion topics, agenda, project plan

Tuesday, 27 January 2015 10:15 (1h 30m)

Organization of WP D1 (hadron ...

Contribution ID: 3

Type: not specified

Organization of WP D1 (hadron pre-amp)

Tuesday, 27 January 2015 13:00 (45 minutes)

Organization of WP $\mathrm{D2}$

Contribution ID: 4

Type: not specified

Organization of WP D2

Tuesday, 27 January 2015 13:45 (45 minutes)

Organization of WP D6

Contribution ID: 5

Type: not specified

Organization of WP D6

Tuesday, 27 January 2015 14:30 (45 minutes)

Organization of WP D4a

Contribution ID: 6

Type: not specified

Organization of WP D4a

Tuesday, 27 January 2015 15:30 (30 minutes)

Organization of WP D4b

Contribution ID: 7

Type: not specified

Organization of WP D4b

Tuesday, 27 January 2015 16:00 (30 minutes)

Wrap-up first day

Contribution ID: 8

Type: not specified

Wrap-up first day

Tuesday, 27 January 2015 16:30 (1 hour)

Discussion on WP D7, D8, finance...

Contribution ID: 9

Type: not specified

Discussion on WP D7, D8, finance plan of ministry

Wednesday, 28 January 2015 09:00 (1 hour)

Organization of WP D3

Contribution ID: 10

Type: not specified

Organization of WP D3

Wednesday, 28 January 2015 10:00 (45 minutes)

Requirements for Reporting, Q-...

Contribution ID: 11

Type: not specified

Requirements for Reporting, Q-Plan etc.

Wednesday, 28 January 2015 10:45 (45 minutes)

Buffer for discussion of open issue ...

Contribution ID: 12

Type: not specified

Buffer for discussion of open issues WP D1-D8

Wednesday, 28 January 2015 13:00 (2 hours)

Presentation of project plan by I- ...

Contribution ID: 13

Type: not specified

Presentation of project plan by I-Tech (time plan, resources), discussion of QA measures

Wednesday, 28 January 2015 15:15 (45 minutes)

Next organizational steps, AoB

Contribution ID: 14

Type: not specified

Next organizational steps, AoB

Wednesday, 28 January 2015 16:00 (1 hour)

Wrap up, summary, minutes

Contribution ID: 15

Type: not specified

Wrap up, summary, minutes

Wednesday, 28 January 2015 17:00 (30 minutes)