MEC Session at CM LI.

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Summary of MEC Workshop

Wednesday, 10 December 2014 09:00 (10 minutes)

Presenter: Dr SCHMITT, Lars (GSI, Darmstadt)

Contribution ID: 1 Type: not specified

MVD Topics from MEC Workshop

Wednesday, 10 December 2014 09:10 (15 minutes)

Presenter: Dr GIRAUDO, Giuseppe (INFN Torino)

Contribution ID: 2 Type: not specified

STT Topics from MEC Workshop

Wednesday, 10 December 2014 09:35 (15 minutes)

Presenter: Mr ORECCHINI, Dario (INFN-LNF)

Contribution ID: 3 Type: not specified

BWE EMC Topics from MEC Workshop

Wednesday, 10 December 2014 09:50 (20 minutes)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Solenoid Magnet Mechanics Update

Wednesday, 10 December 2014 10:10 (20 minutes)

Presenter: KOSHURNIKOV, Evgeny (JINR, Dubna)

Contribution ID: 6 Type: not specified

Mechanics coordination topics

Wednesday, 10 December 2014 10:30 (15 minutes)

Presenter: LÜHNING, Jost (GSI, Darmstadt)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Installation and general tasks

Wednesday, 10 December 2014 10:45 (10 minutes)

Presenter: Dr SCHMITT, Lars (GSI, Darmstadt)

Contribution ID: 8 Type: not specified

FE EMC Rack Assignments

Wednesday, 10 December 2014 10:55 (10 minutes)

Presenter: HEINSIUS, Fritz-Herbert (Ruhr-Universität Bochum(RUB))

Contribution ID: 9 Type: not specified

MVD Cooling Plant

Wednesday, 10 December 2014 09:25 (10 minutes)

Presenter: COLI, Silvia (Instituto Nazionale di Fisica Nucleare (INFN)(INFN-Torino))