

Report of Contributions

/ Report of Contributions

Welcome/Registration

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome/Registration

/ Report of Contributions

Welcome Snack

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome Snack

IPC Meeting

Contribution ID: 2 Type: not specified

IPC Meeting

Presenter: IPC

Contribution ID: 3 Type: not specified

Break

Tuesday, 28 October 2014 17:00 (1h 30m)

Contribution ID: 4

Type: not specified

Break

Tuesday, 28 October 2014 08:00 (30 minutes)

Registration

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Registration

Monday, 27 October 2014 08:00 (30 minutes)

Contribution ID: 6

Type: not specified

Break

Monday, 27 October 2014 17:00 (1h 30m)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Break

Monday, 27 October 2014 19:30 (45 minutes)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Break

Tuesday, 28 October 2014 19:30 (45 minutes)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Break

Wednesday, 29 October 2014 08:00 (30 minutes)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Break

Wednesday, 29 October 2014 17:00 (1h 30m)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Break

Wednesday, 29 October 2014 19:30 (45 minutes)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Break

Thursday, 30 October 2014 08:00 (30 minutes)

Contribution ID: 13

WAO2014

Type: not specified

Bus Trip from Mainz to Heidelberg

Thursday, 30 October 2014 13:30 (1h 30m)

Session Classification: HIT Tour & Banquet

HIT Tour

Contribution ID: 14 Type: not specified

HIT Tour

Thursday, 30 October 2014 15:00 (3 hours)

Session Classification: HIT Tour & Banquet

/ Report of Contributions

Banquet

Contribution ID: 15 Type: not specified

Banquet

Thursday, 30 October 2014 19:00 (3 hours)

 $\textbf{Session Classification:} \ \ \textbf{HIT Tour \& Banquet}$

Contribution ID: 16 Type: not specified

Break

Friday, 31 October 2014 08:00 (30 minutes)

Discussions

Contribution ID: 17 Type: not specified

Discussions

Tuesday, 28 October 2014 13:31 (3h 29m)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Preparations Poster Session

Tuesday, 28 October 2014 17:01 (4h 59m)

Contribution ID: 19 Type: not specified

Poster Sessions

This session will be used as a method of soliciting input from laboratories that may not want or have a chance to give a presentation.

WAO2014 / Report of Contributions

Break

Contribution ID: 20 Type: not specified

Break

Contribution ID: 21 Type: not specified

Bus Trip back to Mainz

Thursday, 30 October 2014 22:00 (1h 30m)

Session Classification: HIT Tour & Banquet

Contribution ID: 22 Type: not specified

Cyclotron Production Of Spect Isotopes

Monday, 27 October 2014 08:50 (20 minutes)

Presenter: ORZECHOWSKI, Jozef (TRIUMF)

Session Classification: How We Do Business

Contribution ID: 23 Type: not specified

Operation Of The Atlas Superconducting Accelerator

Monday, 27 October 2014 09:10 (20 minutes)

Presenter: HENDRICKS, Matthew (ANL)

Session Classification: How We Do Business

Contribution ID: 24

Type: not specified

The Linac Coherent Light Source (LCLS) Free Electron Laser (FEL) Performance Program, With Focus On Reproducibility".

Monday, 27 October 2014 09:30 (20 minutes)

Presenter: COLOCHO, William (SLAC)

Session Classification: How We Do Business

Type: not specified

The fully digital PSI accelerator control room

Monday, 27 October 2014 10:40 (20 minutes)

Presenter: LUEDEKE, Andreas (PSI)

Session Classification: New Control Room Technologies

Contribution ID: 26 Type: not specified

New Control System of PLS-II

Monday, 27 October 2014 11:00 (20 minutes)

Presenter: KIM, MunGyung (PAL)

Session Classification: New Control Room Technologies

Contribution ID: 27

Type: not specified

Progress toward a New Control Room for the SLAC Accelerators

Monday, 27 October 2014 11:20 (20 minutes)

Presenter: STANEK, Michael (SLAC)

Session Classification: New Control Room Technologies

Contribution ID: 28

Type: not specified

Operating Experience with the New RHIC Control Room.

Monday, 27 October 2014 11:40 (20 minutes)

Presenter: INGRASSIA, Peter (BNL)

Session Classification: New Control Room Technologies

Contribution ID: 29 Type: not specified

A common operation metrics for 3rd generation light sources

Monday, 27 October 2014 13:35 (20 minutes)

Presenter: PONT, Montse (CELLS-ALBA)

Session Classification: Happy User Index, Customer Satisfaction

Contribution ID: 30

Type: not specified

Operation progress and upgrade in SSRF

Monday, 27 October 2014 13:55 (20 minutes)

Presenter: ZHANG, Qinglei (Shanghai Institute of Applied Physics, Chinese Academy of Science)

Session Classification: Happy User Index, Customer Satisfaction

Contribution ID: 31 Type: not specified

LHC machine availability & luminosity production.

Monday, 27 October 2014 14:15 (20 minutes)

Presenter: HEMELSOET, George (CERN)

Session Classification: Happy User Index, Customer Satisfaction

Contribution ID: 32

Type: not specified

Tailoring the ESS Reliability and Availability needs to satisfy the users

Monday, 27 October 2014 14:35 (20 minutes)

Presenter: BARGALLÓ, Enric (ESS)

Session Classification: Happy User Index, Customer Satisfaction

Contribution ID: 33 Type: not specified

Operation of superconducting items in BEPCII

Monday, 27 October 2014 15:50 (20 minutes)

Presenter: XING, Jun (IHEP)

Session Classification: Operating a SC Machine

Contribution ID: 34 Type: not specified

An Overview of Cryogenic Operations at ESS

Monday, 27 October 2014 16:10 (20 minutes)

Presenter: WEISEND, John (ESS)

Session Classification: Operating a SC Machine

Type: not specified

Commissioning and first years of operation of the SARAF Phase-I LINAC

Monday, 27 October 2014 16:30 (20 minutes)

Presenter: WEISSMANN, Leonid (Soreq, NRC)

Session Classification: Operating a SC Machine

Contribution ID: 36 Type: not specified

Current Status of Web Application for RIBF Accelerator

Tuesday, 28 October 2014 08:35 (20 minutes)

Presenter: UCHIYAMA, Akito

Session Classification: Software Tools incl. "Remote Operation"

Contribution ID: 37 Type: not specified

Model-Driven CEBAF Setup After the 12GeV Upgrade

Tuesday, 28 October 2014 08:55 (20 minutes)

Presenter: TURNER, Dennis (JLab)

Session Classification: Software Tools incl. "Remote Operation"

Type: not specified

The fault analysis tool for the ISIS Accelerator

Tuesday, 28 October 2014 09:15 (20 minutes)

Presenter: BROWER, Julian

Session Classification: Software Tools incl. "Remote Operation"

Contribution ID: 39 Type: not specified

Software tools for the ATLAS Superconducting Accelerator

Tuesday, 28 October 2014 09:35 (20 minutes)

Presenter: POWER, Maria

Session Classification: Software Tools incl. "Remote Operation"

Contribution ID: 40 Type: not specified

Automation at the CERN Super Proton Synchrotron

Tuesday, 28 October 2014 10:40 (25 minutes)

Presenter: RIDEWOOD, James

Session Classification: Automation Without Losing Skills

Contribution ID: 41 Type: not specified

The Automation of the Sequencing of Accelerator Cycles and Events at Fermilab

Tuesday, 28 October 2014 11:05 (25 minutes)

Presenter: JOHNSON, Stanley

Session Classification: Automation Without Losing Skills

Contribution ID: 42 Type: not specified

Semi-automatic beam adjustment using MIRKO at GSI/FAIR

Tuesday, 28 October 2014 11:30 (25 minutes)

Presenter: REIMANN, Stephan

Session Classification: Automation Without Losing Skills

Contribution ID: 43 Type: not specified

Operations Machine Simulator

Tuesday, 28 October 2014 13:35 (20 minutes)

Presenter: JOHNSON, Adrian

Session Classification: Operator Training - Online Lectures

Type: not specified

Operators training experience at the ALBA synchrotron light source

Tuesday, 28 October 2014 13:55 (20 minutes)

Presenter: FERNANDEZ, Ferran

Session Classification: Operator Training - Online Lectures

Contribution ID: 45 Type: **not specified**

How to find Best Practices for Operator Training?

Tuesday, 28 October 2014 14:15 (20 minutes)

Presenter: LUEDEKE, Andreas

Session Classification: Operator Training - Online Lectures

Contribution ID: 46 Type: not specified

Training the Control Room Accelerator Physicists

Tuesday, 28 October 2014 14:35 (20 minutes)

Presenter: CARLINO, Isadoro "Terry"

Session Classification: Operator Training - Online Lectures

Contribution ID: 47 Type: **not specified**

Operator Roles at the Australian Synchrotron Light Source

Tuesday, 28 October 2014 15:40 (20 minutes)

Presenter: MCGILVERY, Don

Session Classification: Operator Issues, Motivation, Managing OP's / Open Discussion

Type: not specified

Maintaining a Viable Operations Group; Motivating and Managing Operators.

Tuesday, 28 October 2014 16:00 (20 minutes)

Presenter: INGRASSIA, Peter (BNL)

Session Classification: Operator Issues, Motivation, Managing OP's / Open Discussion

Contribution ID: 49 Type: not specified

Open Discussion

Tuesday, 28 October 2014 16:20 (40 minutes)

Session Classification: Operator Issues, Motivation, Managing OP's / Open Discussion

Contribution ID: 50 Type: not specified

Automatic emittance measurement in the CERN 1.4 GeV Booster

Wednesday, 29 October 2014 13:30 (1h 30m)

Presenter: COMBLIN, Jean-Francois

Session Classification: Poster

Contribution ID: 51 Type: not specified

Software Interlock System

Wednesday, 29 October 2014 13:30 (1h 30m)

Presenter: PEREIRA, Louis

Session Classification: Poster

Contribution ID: 52 Type: not specified

Keeping shift Operators up to date

Wednesday, 29 October 2014 13:30 (1h 30m)

Presenter: JOHNSON, Adrian

Session Classification: Poster

Contribution ID: 53 Type: not specified

Operator Developed Control & Analysis Tools

Wednesday, 29 October 2014 13:30 (1h 30m)

Presenter: WINTER, Vincent

Session Classification: Poster

Contribution ID: 54 Type: **not specified**

The Reconstruction of the Fermilab Accelerator Main Control Room

Wednesday, 29 October 2014 13:30 (1h 30m)

Presenter: JOHNSON, Stanley

Session Classification: Poster

Type: not specified

Arduino, open source platform used for environment data acquisitions at Elettra

Wednesday, 29 October 2014 13:30 (1h 30m)

Presenter: VESCOVO, Andrea

Session Classification: Poster

Contribution ID: 56 Type: not specified

EleFan system at Elettra

Wednesday, 29 October 2014 13:30 (1h 30m)

Presenter: BENFATTO, Enzo

Session Classification: Poster

Contribution ID: 57 Type: not specified

Operation of scanning irradiation system at NIRS-HIMAC

Wednesday, 29 October 2014 13:30 (1h 30m)

Presenter: TACHIKAWA, Yuji

Session Classification: Poster

Contribution ID: 58 Type: not specified

4 years of operation of the C70 Arronax

Wednesday, 29 October 2014 13:30 (1h 30m)

Presenter: POIRIER, Freddy

Session Classification: Poster

Contribution ID: 59 Type: not specified

Cooling Water Management: dissolved oxygen and clogging corpuscle

Wednesday, 29 October 2014 13:30 (1h 30m)

Presenter: ARAI, Hiroki

Session Classification: Poster

Contribution ID: 60 Type: not specified

Reliability monitoring for customer satisfaction

Wednesday, 29 October 2014 13:30 (1h 30m)

Presenter: INOKUCHI, Hiromi

Session Classification: Poster

Type: not specified

Remote Operation at SNS: Tools for the Modern Interconnected World

Wednesday, 29 October 2014 13:30 (1h 30m)

Presenter: MILANOVICH, Geoffrey

Session Classification: Poster

Contribution ID: 62 Type: not specified

Customer Satisfaction in RI production -present and future-

Wednesday, 29 October 2014 13:30 (1h 30m)

Presenter: HOJO, Satoru

Session Classification: Poster

Contribution ID: 63 Type: not specified

Operation of NIRS Cyclotrons

Wednesday, 29 October 2014 13:30 (1h 30m)

Presenter: TAKAHASHI, Yuichi

Session Classification: Poster

Contribution ID: 64 Type: not specified

Data supply of accelerator devices - Handling a huge amount of device process data at a medical accelerator

Wednesday, 29 October 2014 08:40 (20 minutes)

Presenter: GALONSKA, Michael

Session Classification: Communications. Log-Books, Managing Tools

Contribution ID: 65 Type: not specified

Upgrading Electronic Logbooks to the 21st Century

Wednesday, 29 October 2014 09:00 (20 minutes)

Presenter: MARR, Gregory

Session Classification: Communications. Log-Books, Managing Tools

Contribution ID: 66 Type: not specified

The Australian Synchrotron Electronic Log Book

Wednesday, 29 October 2014 09:20 (20 minutes)

Presenter: MCGILVERY, Don

Session Classification: Communications. Log-Books, Managing Tools

Contribution ID: 67 Type: not specified

Major Event Reports

Wednesday, 29 October 2014 09:40 (20 minutes)

Presenter: WETTON, Chris

Session Classification: Communications. Log-Books, Managing Tools

Type: not specified

Experiences from Using a Shift Reporting Tool in Addition to the Electronic Log Book at the Heidelberg Ion Beam Therapy Center

Wednesday, 29 October 2014 10:30 (20 minutes)

Presenter: HOPPNER, Klaus

Session Classification: Communications. Log-Books, Managing Tools

WAO2014

Type: not specified

2nd Generation Electronic Logbook for Fermilab Accelerator Division Operations Department

Wednesday, 29 October 2014 10:50 (20 minutes)

Presenter: NEWHART, Duane

Session Classification: Communications. Log-Books, Managing Tools

Type: not specified

Intuitive Concepts for Human-Machine-Interaction in Attentive Environments

Presenter: VOIT, Michael

Contribution ID: 71 Type: not specified

Assigned Radiation Monitors

Wednesday, 29 October 2014 15:40 (20 minutes)

Presenter: SHABALINA, Anna

Session Classification: Radiation Safety Tasks Done by Operators

Contribution ID: 72 Type: not specified

Operator Roles And Responsibilities For Radiation Safety At the Advanced Light Source

Wednesday, 29 October 2014 16:00 (20 minutes)

Presenter: SCARVIE, Tom

Session Classification: Radiation Safety Tasks Done by Operators

Contribution ID: 73 Type: not specified

Lessons Learned from NSLS-II Linac Commissioning

Wednesday, 29 October 2014 16:20 (20 minutes)

Presenter: FLILLER, Raymond

Session Classification: Radiation Safety Tasks Done by Operators

Contribution ID: 74

Type: not specified

Safety in modern particle accelerators: The role of control room operators

Wednesday, 29 October 2014 16:40 (20 minutes)

Presenter: NININ, Pierre

Session Classification: Radiation Safety Tasks Done by Operators

Contribution ID: 75 Type: not specified

Recommissioning of CPS Complex

Thursday, 30 October 2014 10:30 (20 minutes)

Presenter: COTTE, Denis

Session Classification: Commissioning / Rec., Checkout Before Beam

Contribution ID: **76**

Type: not specified

Recommissioning The FNAL Recycler Ring For Proton Operation

Thursday, 30 October 2014 10:50 (20 minutes)

Presenter: MURPHY, Martin

Session Classification: Commissioning / Rec., Checkout Before Beam

Contribution ID: 77 Type: **not specified**

Commissioning of the 12 GeV CEBAF Accelerator

Thursday, 30 October 2014 09:40 (20 minutes)

Presenter: FREEMAN, Brian

Session Classification: Commissioning / Rec., Checkout Before Beam

Contribution ID: 78

WAO2014

Type: not specified

"What's Old is New Again": Operations Control of RHIC Start Up

Thursday, 30 October 2014 09:00 (20 minutes)

Presenter: SHREY, Travis

Session Classification: Commissioning / Rec., Checkout Before Beam

Contribution ID: 79

Type: not specified

Using checklists as a operational tool in Accelerator operations

Thursday, 30 October 2014 09:20 (20 minutes)

Presenter: KEMPSON, Vince

Session Classification: Commissioning / Rec., Checkout Before Beam

Type: not specified

"New and Improved": The JLab (state-ofthe-art) HCO System

Thursday, 30 October 2014 08:40 (20 minutes)

Presenter: BAGGETT, Kenneth

Session Classification: Commissioning / Rec., Checkout Before Beam

Type: not specified

Contribution ID: 81

Preparation phase of the FAIR project

Thursday, 30 October 2014 11:10 (20 minutes)

 $\textbf{Presenter:} \ \ \text{SCHEELER, Uwe (GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung GmbH(GSI))}$

Session Classification: Commissioning / Rec., Checkout Before Beam

Contribution ID: 82 Type: not specified

Initial operations plans for the ESS Linac

Thursday, 30 October 2014 11:30 (20 minutes)

Presenter: MUNOZ, Marc

Session Classification: Commissioning / Rec., Checkout Before Beam

Contribution ID: 83 Type: not specified

Dissolved Gas-in-Oil Analysis for Preventative Maintenance of the LANSCE High Voltage Systems

Friday, 31 October 2014 08:45 (20 minutes)

Presenter: YOUNG, Karen

Session Classification: Incidents and Lessons Learned

Contribution ID: 84 Type: not specified

Trouble-shooting in Initial Operation of the KOMAC 100-MeV Proton Linac

Friday, 31 October 2014 09:05 (20 minutes)

Presenter: KIM, Dae-Il

Session Classification: Incidents and Lessons Learned

Contribution ID: 85 Type: not specified

Catastrophic Equipment Failure during an Extended Outage

Friday, 31 October 2014 09:25 (20 minutes)

Presenter: SPICKERMANN, Thomas

Session Classification: Incidents and Lessons Learned

WAO2014 / Report of Contributions ????

Contribution ID: 86 Type: not specified

???

Presenter: KALSI, Sean

GSI and FAIR

Contribution ID: 87 Type: not specified

GSI and **FAIR**

Friday, 31 October 2014 10:30 (30 minutes)

Presenter: ONDREKA, David (GSI, Darmstadt)

Session Classification: WAO Feedback & Closure (2014) and Outlook (2016)

Contribution ID: 88 Type: not specified

Feedback & Closure 2014; Outlook 2016

Friday, 31 October 2014 11:00 (1 hour)

Presenter: BIELER, Michael

Session Classification: WAO Feedback & Closure (2014) and Outlook (2016)

Contribution ID: 89 Type: not specified

How We Do Business

Monday, 27 October 2014 08:45 (5 minutes)

Presenter: BONOFIGLIO, Jon

Session Classification: How We Do Business

Contribution ID: 90 Type: not specified

Welcome & Introduction

Monday, 27 October 2014 08:30 (15 minutes)

Presenter: BIELER, Michael

Session Classification: Opening Session

Contribution ID: 91 Type: not specified

New Control Room Technologies

Monday, 27 October 2014 10:30 (10 minutes)

Presenter: SCHUETT, Petra

Session Classification: New Control Room Technologies

Contribution ID: 92 Type: not specified

Happy User Index

Monday, 27 October 2014 13:30 (5 minutes)

Presenter: GIACHINO, Rossano

Session Classification: Happy User Index, Customer Satisfaction

Contribution ID: 93 Type: not specified

Operating a SC Machine

Monday, 27 October 2014 15:30 (20 minutes)

Presenter: QING, Qin

Session Classification: Operating a SC Machine

Contribution ID: 94 Type: not specified

Software Tools incl. Remote Operation

Tuesday, 28 October 2014 08:30 (5 minutes)

Presenter: FURUKAWA, Kazuro

Session Classification: Software Tools incl. "Remote Operation"

Contribution ID: 95 Type: not specified

Automation without losing skills

Tuesday, 28 October 2014 10:30 (10 minutes)

Presenter: TAKADA, Eiichi

Session Classification: Automation Without Losing Skills

Contribution ID: 96 Type: not specified

Operator Training

Tuesday, 28 October 2014 13:30 (5 minutes)

Presenter: JOHNSON, Dan

Session Classification: Operator Training - Online Lectures

Contribution ID: 97 Type: not specified

Managing Operations

Tuesday, 28 October 2014 15:30 (10 minutes)

Presenter: INGRASSIA, Peter (BNL)

Session Classification: Operator Issues, Motivation, Managing OP's / Open Discussion

Contribution ID: 98 Type: not specified

Communications

Wednesday, 29 October 2014 08:30 (10 minutes)

Presenter: JOHNS, Glen

Session Classification: Communications. Log-Books, Managing Tools

Type: not specified

Commissioning the NSLS-II with CS-Studio

Wednesday, 29 October 2014 13:30 (1h 30m)

Presenter: SUMMERS, Tasha

Session Classification: Poster

Contribution ID: 100 Type: not specified

Radioactive Material Leak at the Hadron Experimental Facility of J-PARC

Wednesday, 29 October 2014 13:30 (1h 30m)

Presenter: FURUKAWA, Kazuro

Session Classification: Poster

Contribution ID: 101 Type: not specified

Operators involved in maintenance work on the accelerators

Wednesday, 29 October 2014 13:30 (1h 30m)

Presenter: GARNODON, Gilles

Session Classification: Poster

Contribution ID: 102 Type: not specified

The importance of communication about the accelerators by the Operation Group

Wednesday, 29 October 2014 13:30 (1h 30m)

Presenter: ROUSSELY, Philippe **Session Classification:** Poster

Contribution ID: 103 Type: not specified

New Particle Accelerator Reliability website

Wednesday, 29 October 2014 13:30 (1h 30m)

Presenter: ROUSSELY, Philippe

Session Classification: Poster

Contribution ID: 104 Type: not specified

Radiation Safety Tasks done by Operators

Wednesday, 29 October 2014 15:30 (10 minutes)

Presenter: BIELER, Michael

Session Classification: Radiation Safety Tasks Done by Operators

Contribution ID: 105 Type: not specified

Commissioning / Recommissioning

Thursday, 30 October 2014 08:30 (10 minutes)

Presenter: GIACHINO, Rossano

Session Classification: Commissioning / Rec., Checkout Before Beam

Contribution ID: 106 Type: not specified

Incidents and Lessons Learned

Friday, 31 October 2014 08:30 (15 minutes)

Presenter: STANEK, Mike

Session Classification: Incidents and Lessons Learned

Contribution ID: 107 Type: not specified

Session Closing

Monday, 27 October 2014 16:50 (10 minutes)

Session Classification: Operating a SC Machine

Contribution ID: 108 Type: not specified

Session Closing

Tuesday, 28 October 2014 09:55 (5 minutes)

Session Classification: Software Tools incl. "Remote Operation"

Discussion

Contribution ID: 109 Type: not specified

Discussion

Tuesday, 28 October 2014 11:55 (5 minutes)

Session Classification: Automation Without Losing Skills

Contribution ID: 110 Type: not specified

Session Closing

Tuesday, 28 October 2014 14:55 (5 minutes)

Session Classification: Operator Training - Online Lectures

Contribution ID: 111 Type: not specified

Session Closing

Thursday, 30 October 2014 11:50 (10 minutes)

Session Classification: Commissioning / Rec., Checkout Before Beam

Contribution ID: 112 Type: not specified

Session Closing

Friday, 31 October 2014 09:45 (15 minutes)

Session Classification: Incidents and Lessons Learned

Contribution ID: 113 Type: not specified

Session Closing

Monday, 27 October 2014 09:50 (10 minutes)

Session Classification: How We Do Business

Contribution ID: 114 Type: not specified

Session Closing

Monday, 27 October 2014 14:55 (5 minutes)

Session Classification: Happy User Index, Customer Satisfaction

Contribution ID: 115 Type: not specified

When we thought summer service was over

Wednesday, 29 October 2014 13:30 (1h 30m)

Presenter: PETTERSSON, Mikael (TSL UU)

Session Classification: Poster

WAO2014

/ Report of Contributions

Bus trip

Contribution ID: 116 Type: not specified

Bus trip

Friday, 31 October 2014 13:30 (1 hour)

Session Classification: Tour GSI

GSI Check In

Contribution ID: 117 Type: not specified

GSI Check In

Friday, 31 October 2014 14:30 (30 minutes)

Session Classification: Tour GSI

WAO2014

/ Report of Contributions

GSI Tour

Contribution ID: 118 Type: not specified

GSI Tour

Friday, 31 October 2014 15:00 (2h 30m)

Session Classification: Tour GSI

Contribution ID: 119 Type: not specified

GSI Check Out

Friday, 31 October 2014 17:30 (30 minutes)

Session Classification: Tour GSI

Contribution ID: 120 Type: not specified

Bus trip to Mainz directly or via Wixhausen train station and Fankfurt International Airport

Friday, 31 October 2014 18:00 (1h 30m)

Session Classification: Tour GSI

Contribution ID: 121 Type: not specified

Bus Trip to Banquet

Thursday, 30 October 2014 18:00 (1 hour)

Session Classification: HIT Tour & Banquet