# WORKSHOP ON SOIL CONDITIONS AT FAIR

### **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### **Chairman's Introduction**

Monday, 19 July 2010 10:15 (15 minutes)

**Presenter:** LYN EVANS

Welcome

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### Welcome

Monday, 19 July 2010 10:00 (15 minutes)

**Presenter:** DIETER KRAEMER

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### **FAIR Site & Buildings**

Monday, 19 July 2010 10:30 (30 minutes)

**Presenter:** KAI OTTO (TBC)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### **Investigation of Soil Conditions at FAIR**

Monday, 19 July 2010 11:00 (1 hour)

**Presenter:** ROMBERG, Wolfhard ((TBC))

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### **Planned Measures**

Monday, 19 July 2010 12:00 (30 minutes)

**Presenter:** (LAP TBC)

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### **Questions/Comments on Morning Session**

Monday, 19 July 2010 13:30 (30 minutes)

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### **Contributions from Experts**

Monday, 19 July 2010 14:00 (1 hour)

each about 20 minutes

**Presenter:** (TBC)

Contribution ID: 9 Type: not specified

## Open Discussion, Recommendations and Suggestions

Monday, 19 July 2010 15:30 (1 hour)

Closeout

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### Closeout

Monday, 19 July 2010 16:30 (30 minutes)