## Workshop on Silicon Multiplier and Associated Electronics

## **Report of Contributions**

Contribution ID: 0 Type: not specified

### **Welcome Address**

Saturday, 16 February 2013 10:00 (10 minutes)

**Presenter:** Dr MARTON, Johann (Stefan Meyer Institute)

Contribution ID: 1 Type: not specified

# Overview of the HadronPhysics3 Project 'Silicon Multiplier'

Saturday, 16 February 2013 10:10 (30 minutes)

**Presenter:** ORTH, Herbert (GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung GmbH)

Contribution ID: 2 Type: not specified

### Activities and results from SMI Vienna

Contribution ID: 3 Type: not specified

### Activities and results from LNF Frascati

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

### **Activities and Results from INFN Pisa**

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## Results from GSI Darmstadt and Road Map to the SciTil

Saturday, 16 February 2013 17:40 (50 minutes)

**Presenters:** Mrs SANCHEZ, Alicia (GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung GmbH); ORTH, Herbert (GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung GmbH)

Contribution ID: 6 Type: not specified

### Activities and Results from CUNI Prague/JINR Dubna

Saturday, 16 February 2013 17:20 (20 minutes)

**Presenter:** VOROBEL, Vit (Charles Univ. Prague)

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

## Activities and Results from JU Krakow/PNPI Gatchina

Saturday, 16 February 2013 16:40 (20 minutes)

**Presenters:** IZOTOV, Anton (PNPI Gatchina); Dr SMYRSKI, Jerzy (Jagiellonian University)

Contribution ID: 8 Type: not specified

## **News from Crystalline Fibers**

Contribution ID: 9 Type: not specified

### Crystalline Fibers and Read-out with SiPM

Saturday, 16 February 2013 16:20 (20 minutes)

**Presenter:** DIEHL, Stefan (Justus-Liebig-University Giessen)

Contribution ID: 11 Type: not specified

# SiPM used in a Trigger System with Scintillating Fibers

Saturday, 16 February 2013 12:00 (30 minutes)

**Presenter:** Dr SCORDO, Alessandro (INFN-LNF)

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### Overview of Activities with SiPM at SMI

Saturday, 16 February 2013 12:30 (20 minutes)

**Presenter:** Dr SUZUKI, Ken (Stefan-Meyer-Institut, Österreichsche Akademie der Wissenschaften)

Contribution ID: 13 Type: not specified

## **Studies Using SiPM for ToF-PET**

Saturday, 16 February 2013 14:00 (20 minutes)

**Presenter:** BRUNNER, Stefan (SMI OeAW)

Contribution ID: 14 Type: not specified

### **Experience with Philips dSiPM**

Saturday, 16 February 2013 14:20 (20 minutes)

**Presenter:** GRUBER, Lukas (SMI OeAW)

Contribution ID: 15 Type: not specified

#### **Activities and Results from IFN-HH Bucharest**

Saturday, 16 February 2013 11:00 (20 minutes)

**Presenter:** PIETREANU, Dorel (IFN-HH Bucharest)

Contribution ID: 16 Type: not specified

# Ongoing Work on ASIC Development at Politecnico Bari

Saturday, 16 February 2013 11:20 (20 minutes)

Presenter: Dr MARZOCCA, Cristoforo (Politecnico Bari)

Contribution ID: 17 Type: not specified

#### A new ASIC of SiPMs from Torino

Saturday, 16 February 2013 11:40 (20 minutes)

**Presenter:** Dr RIVETTI, Angelo (INFN)

Contribution ID: 18 Type: not specified

#### Studies of Time Resolution at CERN Test Beam

Saturday, 16 February 2013 14:40 (20 minutes)

**Presenters:** Dr GUBER, Fedor (INR, Moscow); ORTH, Herbert (GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung GmbH)

Contribution ID: 19 Type: not specified

### Update on Works with SiPM at Pisa

Saturday, 16 February 2013 15:00 (40 minutes)

Presenter: Dr MORROCCHI, Matteo (INFN Pisa)

Contribution ID: 20 Type: not specified

## Recent and Not-so-recent Work at Glasgow

Saturday, 16 February 2013 15:40 (20 minutes)

**Presenter:** Dr SEITZ, Björn (Univ. Glasgow)

Contribution ID: 21 Type: not specified

### **SiPM-coupled Advanced Scintillation Detectors**

Saturday, 16 February 2013 17:00 (20 minutes)

**Presenter:** KUBE, Matthias (HISKP Bonn)